Kultúr Krimó

A művészet mindenhol ott van

NAPI PROGRAMAJÁNLÓ - MŰVÉSZETEK VÖLGYE 07.27.

A blog alapítói már több mint 10 éve járnak a Művészetek Völgyébe; egy helyre amely minden évben képes elvarázsolni utánozhatatlan életérzésével. A kapolcsi fesztivál pályafutása alatt már bőven kinőtte a folk fesztivál kategóriát; a több falut is felölelő rendezvény számos különböző stílusban és műfajban vetélkedő előadónak ad otthont.

A VÉGTELEN MINŐSÉGI PROGRAMOK KAVALKÁDJÁBAN PRÓBÁLUNK MOST UTAT MUTATNI NAPONTA JELENTKEZŐ AJÁNLÓNKKAL

 

János vitéz
Kaláka versudvar 11:00

János vitéz

Mindenki ismeri János vitéz történetét, mindenki emlékszik kalandjaira, vagy legalábbis azt hiszi. A kissé kusza, olykor megfakult emlékképek „félreértésekre” adhatnak okot, és az ebből adódó helyzetkomikum miatt vidám pillanatok részesévé válnak a nézők. Azonban a váratlan események sem tudják eltéríteni a hőst a kijelölt útról: Kukorica Jancsi beáll huszárnak, legyőzi az óriáskirályt, de megvív a medvével is. A kalandos történet végén – ahogy az a mesékben illik –,a jó elnyeri méltó jutalmát, a gonosz pedig megérdemelt büntetését.

Hobológia – A magyar irodalommal való kapcsolat
Hobo klub 15:00

Hobológia – A magyar irodalommal való kapcsolat

Hobo szerves rész a Művészetek Völgyének. Szinte a kezdetekkor fellép a Völgyben, és már jó ideje saját udvarában számos programmal várja az érdeklődöket. Hobológia címszó alatt ezúttal a magyar irodalommal való kapcsolatot boncolgotja.

Firebirds: Egy utca só
Cirque du Tókert 19:00

Firebirds: Egy utca só

Porondon a fűrészpor! Műsorukban láthatják a megrettent állatidomárt, rettenthetetlen oroszlánjaival, a gyengélkedő erőművészt, a vak kés dobálót, a négy fülű zsonglőr párost és az együgyű bűvészt. Kihagyhatatlan lehetőség, vissza nem térítendő alkalom. Az All in Two duó legújabb produkciójában a két előadó az utcai előadóművészet eszközeihez nyúlva interaktív jelenetekkel és frappáns humorral bontja le a falat színpad és nézőtér között.

programok.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturkrimo.blog.hu/api/trackback/id/tr3016625014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

youtubelogo.png

Utolsó kommentek

Partnereink:

 

856-muveszetek-volgye-fesztival-kapolcson.png

207623_209851432376755_4525779_n.jpg

12719266_936268563088734_8598715003283575226_o.jpg

 

jatsz_ma_final_1080.png

Blog ajánló:

 pagebox3_0.png

 

 

 

süti beállítások módosítása