Kultúr Krimó

A művészet mindenhol ott van

NAPI PROGRAMAJÁNLÓ - MŰVÉSZETEK VÖLGYE 07.25.

A blog alapítói már több mint 10 éve járnak a Művészetek Völgyébe; egy helyre amely minden évben képes elvarázsolni utánozhatatlan életérzésével. A kapolcsi fesztivál pályafutása alatt már bőven kinőtte a folk fesztivál kategóriát; a több falut is felölelő rendezvény számos különböző stílusban és műfajban vetélkedő előadónak ad otthont.

A végtelen minőségi programok kavalkádjában próbálunk most utat mutatni naponta jelentkező ajánlónkkal

 

Völgy30 Portré kiállítás
10:00

Völgy30 Portré kiállítás

Az alkotó, Kelemen Gergő sorai következnek:

Talán, sőt nem is talán, hanem biztosan ez a létező egyetlen olyan fesztivál, amit több napig nem csak elviselni, hanem élvezni is tudok. Kellemes hangulat, jófej, elfogadó emberek és nem utolsó sorban roppant érdekes, változatos helyszínek. Sok más fesztiválon jártam már (mind itthon mind más országokban), viszont a Völgy az teljesen más volt. Rögtön magával ragadott és beszippantott. Történetek, élmények, illatok és még számtalan más köt hozzá. Mivel a Völgy idén hozzám hasonlóan 30 éves lett, fontos számomra, hogy valami módon tudjak adni magamból a Völgynek, valamit. Megtisztelő számomra, hogy lefotózhatom ezeket a Völgy története szempontjából emblematikus szereplőit, akik ennyi éven keresztül részt vettek a Völgy szervezésében és lebonyolításában, bemutathatom őket egy más szerepben is, mint amit a Művészetek Völgyében betöltenek.

Versműhely - Lackfi Jánossal
Kaláka Versudvar 13:00

Versműhely

Lackfi János hosszú évek óta állandó fellépője a Völgynek. Remek programjaival mindig kellemes nevetést, és nem várt rímeket csempész a fesztivál írt, és íratlan sorai közé! A versműhelyben, az alkotás magányos mestersége igazi közösségi élménnyé robban. Írtunk Toi-Toi-ódát, szotyizós népdalt, PR-menedzser-toborzó nótát, költői ráolvasást, buszra várós hexametert, kosztolányis vasaló-dicséretet, bliccelőknek való Balassi-strófát. Meg vérkomoly szövegeket is.

Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák
Fonó Udvar - Kocsor Ház - 23:00

Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák

Az 1ső Pesti Rackák a legvidámabb bandák közé tartoznak, a magyar népzene, a magyar költők verseinek megzenésítése és az amerikai rock and roll segítségével keresik a különböző kultúrák közös, kapcsolódási pontjait. Zenéjükben így épül fel a híd Hendrix, Petőfi, Gérecz Attila, James Brown, Kalotaszeg, Szatmár, Woodstock között, mintha csak egy óriási házibuliban jönne össze mindenki – különböző helyszíneken, igen jókat mulatva.

programok.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturkrimo.blog.hu/api/trackback/id/tr1516624950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

youtubelogo.png

Utolsó kommentek

Partnereink:

 

856-muveszetek-volgye-fesztival-kapolcson.png

207623_209851432376755_4525779_n.jpg

12719266_936268563088734_8598715003283575226_o.jpg

 

jatsz_ma_final_1080.png

Blog ajánló:

 pagebox3_0.png

 

 

 

süti beállítások módosítása