Kultúr Krimó

A művészet mindenhol ott van

Megnyílt a Kultúr Krimó szerkesztősége!
Több mint sajtó

A szívünk repes, mert a lap életében hatalmas mérföldkő érkezett el: megnyitott Budapesten, a Keletinél a szerkesztőségünk. A helyiség nem csak munkakörnyezet lesz, de nyitott kulturális eseményein bárki részt vehet a jövőben. Az ünnepélyes megnyitót, Bodor Viktória Tusi kiállítása tette teljessé. 

20200131-dsc_0308.jpg

A kiállítás hivatalos megnyitóját egy közös fotóval zártuk

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Kultúr Krimó mára már jóval több, mint sajtóorgánum. Az évek során jócskán formálódtunk, és manapság a számos műhelymunkánk és projektünk által összművészeti alkotóműhellyé lettünk.

Legyen szó fotózásról, társasjáték klubról, filmezésről, írásról, drámáról, bármilyen kultúrális vagy művészeti tevékenységről, nálunk a tagok megtalálhatják a számításukat.

Ezek mellett természetesen megmarad a sajtó tevékenységünk is.

20200131-dsc_0348.jpg

Nyitott alkalmaink során lesznek szobaszínházak, workshopok, kézműves foglalkozások, talkshowk, kiállítások és számtalan egyéb nyitott alkalmak, amelyeken bárki jelentkezhet.

A programok során csak korlázotott számban lehet majd csak részt venni, így ha nem akarsz lemaradni, mindenképp iratkozz fel hírlevelünkre ITT.

De nem csak saját hanem számos partner is hozzánk hozza el minőségi projektjeit.

Többek között beköltözik hozzánk az AppArtMan Lakásszínház, tiszteletét teszi a MégIs Társulat, sőt az ADDráMAGAD Drámapedagógiai Önképző Műhely gyűlései is nálunk fognak zajlani. 

20200131-dsc_0323.jpg

Pauer Emánuel író barátaival

A megnyitót Hrotkó Csenge egy roppant szórakoztató rappel nyitotta meg. Ezek után egy népdal átirat és egy ukulele is előkerült, ami remek hangulatot hozott a térbe. A bevezető performansz után Mészáros Zoltán beszélgetett Bodor Viktória Tusival. Szó esett arról, hogyan került ki Ausztráliába, miért is kezdett bele a tájkép fotózásba, valamint többek között, hogy milyenek is kint az emberek.

A Bodor Viktóriával készült teljes interjú hamarosan a Kultúr Krimó hasábjain is megjelenik. 

20200131-dsc_0393.jpg

A stábtagok balról jobbra: Huszka Levente, Bodor Viktória Tusi, Szőke Dániel, Hrotkó Csenge, Mészáros Zoltán
További stábtagok: Brenyó Zsóka, Ruskó Rita, Ságodi Szabolcs,

A remek megnyitó után átadtuk magunkat az estének, és könnyed beszélgetések és finom borok mellett szórakoztunk tovább. A stáb nagyon izgatott, rengeteg projekt előkészülete zajlik éppen, a belső műhelymunkák mellett hozni fogunk nyitott eseményeket is, sőt partneri kapcsolatok során, már biztosan mondhatjuk, hogy az AppArtMann Lakásszínház február 28.-án vitaszínházat hoz el a falak közé. A részletek kapcsán keresd az ő vagy a mi facebook oldalunkat!

youtubelogo.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturkrimo.blog.hu/api/trackback/id/tr3115451726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

youtubelogo.png

Utolsó kommentek

Partnereink:

 

856-muveszetek-volgye-fesztival-kapolcson.png

207623_209851432376755_4525779_n.jpg

12719266_936268563088734_8598715003283575226_o.jpg

 

jatsz_ma_final_1080.png

Blog ajánló:

 pagebox3_0.png

 

 

 

süti beállítások módosítása