Kultúr Krimó

A művészet mindenhol ott van

Westeros dallamai Budapesten
Trónok Harca koncert Budapest Aréna 2018 május 18.

game_of_thrones_social_photo.jpg

A Trónok Harca az elmúlt időszak egyik legmeghatározóbb sorozata. George R.R. Martin sikeresen felrázta a fantasy műfaját, amelynek a tv sorozat adaptációja minden elsöprő sikert aratott. A hét évadot megélt sorozat képi világa és története mellett, fantasztikus zenéjével is magával ragadta a rajongókat. A zeneszerző nem más, mint a Ramin Djawadi. Az Emmy díjra jelölt művész hamarosan Budapestre érkezik, hogy egy hatalmas, hét évadot felölelő koncertet tartson meg a Sportarénában. 

A teljes koncertsorozat összesen 45 városban lesz látható mind Európában és Észak-Amerikában, hozzánk május 18-án fog megérkezni! A jegyek már vásárolhatóak a Live Nationnél!

“A produkció mérete és látványa a Westeros világát valóban magával ragadó módon kelti életre, és boldog vagyok, hogy ezt az élményt lehetőségünk van nem csupán az észak-amerikai rajongókkal megosztani, hanem most először átkelni az óceánon, és végre Európába is elvinni a showt."

Ramin Djawadi

A turné, amelyet a Live Nation szervez az HBO Global Licensing-gel együttműködve, továbbra is innovatív zenei- és videotechnikát alkalmaz, amely életre kelti Westeros és Essos különböző részeit, valamint újabb felvételeket és képanyagokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten a 45 állomásos új turnéra hoztak létre.

,,A Trónok Harca rajongói megtalálhatók a világ minden szegletében, ezért izgatottan várjuk, hogy egy szélesebb, nemzetközi közönség is megtapasztalhassa Ramin rendkívüli tehetségét."

Jeff Peters

Ramin Djawadi korábbi munkái közül Grammy-díjra jelölték a Vasember filmzenéjét, de az ő nevéhez kötődik a Tűzgyűrű, a Titánok Harca és a Warcraft zenéje is. A minőség garantált, úgyhogy aki rajongó semmiképp se hagyja ki! 

További részletek és jegyvásárlás;

Live Nation - Game of Thrones live concert

fb0.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturkrimo.blog.hu/api/trackback/id/tr9912909726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

youtubelogo.png

Utolsó kommentek

Partnereink:

 

856-muveszetek-volgye-fesztival-kapolcson.png

207623_209851432376755_4525779_n.jpg

12719266_936268563088734_8598715003283575226_o.jpg

 

jatsz_ma_final_1080.png

Blog ajánló:

 pagebox3_0.png

 

 

 

süti beállítások módosítása