Bár a pesti gasztroforradalom már elérte csúcspontját, az új éttermek között is lehet még kincset találni. Remek keleti ízekért mentünk a Made In China étterembe, de mit is kaptunk? Cikkünkből kiderül!
A kínai ételek eleurópaizálódása miatt, nagyon sok íz teljesen megváltozott, sőt mondhatni teljesen kifordult önmagából. Bár a kínai gyors éttermek hozzák a kötelezőt, mégis az ember gyakran szeretne igazán igényes, professzionális keleti ízeket is megkóstolni. Ezt az igényt szolgálja ki a Made In China!
KATTINTS A FENTI VIDEÓRA!
A Made In China belső kialakítása igényes nyugalmat áraszt magából. Bár az étterem nemrég nyílt, és vannak még formálódó területek, már most látszik a profizmus.
Nagyon sok ételt leteszteltünk, kezdve az olajban forgatott bambuszrügytől egészen a kacsahússal gőzölt rizsig. Mindenképp szeretnénk kiemelni a videóban látható házi készítésű garnélás batyut, ami elképesztő ízvilágával azonnal kedvenc lett. Persze mellette nagyon finom volt az illatos gombás tofu és a ropogós csirkecomb kockák chilivel, és szecsuáni borssal.
A kiszolgálás készséges, és gyors. Ráadásul a borok között is választhatunk, amelyeket kombinálva a különböző ételekkel, új ízeket fedezhetünk fel.
Fotó: Ságodi Szabolcs
Bár az étterem nemrég nyílt, a 22 ételt tartalmazó étlapon már ott vannak azok a sarokkövek, amelyek miatt minden gasztro felfedezőnek érdemes elmenni a Made In China-ba!
További információk;
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.