Na kérem, álljunk meg egy pillanatra. Minden valamirevaló olasz spagetti tudja, hogy a tésztája mellé járnak húsgombócok. A Mamma Sferico viszont fittyet hányt az alapreceptre, és a feje tetejére állította a szabályokat... mégis mi sülhet ki ebből?
Hát a Kálvin tér egyik legjobb kajája. Én még nem láttam ilyen ételt, igazán különleges. Kívül van a hús, belül a tészta, de van olyan variáció is, amikor rizs szolgál magként. Igazán érdekes alapötlet, de a legjobb, hogy igencsak működik, amiben nagy szerepet játszik az, hogy erősen kombinálható az összetétel.
Van marhás, sertéses, lazacos, sőt vega gombóc is. Ezekből megtalálhatjuk a rizses valamint a tésztás verziót is, és ha ez nem lenne elég, akkor egy halom öntet közül is választhatunk, ami által elképesztő mennyiségű változatot kapunk. Atya-ég!
Érződnek a minőségi alapanyagok, és bár alapvetően elvitelre specializálódott a hely, szerintem remek randikaja is egyben. Végre egy kis gasztro kiutat láthatunk a kínaitészta-gyros-kolbász szentháromságból.
Összességében elmondható, hogy remek hely, mindenképpen érdemes egyszer benézni, hátha úgy rákap az ember, mint mi!
Neked mi volt a legkülönösebb, és egyben legfinomabb étel amit kóstoltál? Válaszodat hagyd kommentben!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.