Kultúr Krimó

A művészet mindenhol ott van

5+1 kultúra közeli youtube csatorna!

A youtube jelentősége vitathatatlan. Egyre több minőségi tartalmat nézhetünk meg a csatornákon. A videojáték, vlog, reakció és kihívás videók rengetegében azért találhatunk pár érdekes, kultúra közeli csatornát. Ezekből hoztunk el most 5-t nektek!

Retro Shock

A kedvenc csatornám! A filmes bemutató channelek tengerében kiemelkedő helyet kap KenytheOne Retro Shock színháza. A vásznon elfeledett horrorokat mutat be, amit elképesztő látványvilággal körít. A videók igazi ereje még is az a utánozhatatlan egyedi stílusában rejlik, amely minden részben benne van. A szórakozás garantált!

GoYeah GoRadio

Imádom ezt a csatornát! Bakelit lemezekről felvett zenéket lehet itt meghallgatni. Van funk, soul és jazz is a repertoárban. Az ismertebb előadók mellett, igazi különlegességet is találhatunk. Látókör tágításra kiválóan alkalmas a csatorna!

Filmbarátok

FreddyD (Rossz PC Játékok Sorozat) és barátai 2-3 hetente összeülnek egy podcastre, hogy jól kivesézzék a filmvilág minden szegletét. Én nagyon kedvelem ezeket az adásokat, remek kikapcsolódás utazáshoz! Nemrég volt a 111. adásuk, úgyhogy tartalom az van bőven!

Görbe Tükör

A Gameday Iroda Imije indította el zenés csatornáját, ahol külföldi számokat dolgoznak fel, és írják át a szövegeket magyarra. Nem fordítanak, inkább próbálják az egészet vicces oldaláról megfogni. Hallgassatok bele a fenti számba, nagyon jó!

Google Arts & Culture

Egy csatorna, amely a kultúra számos szegleteivel foglalkozik. Érdekességek, a művészeti világ minden szegletéből, jópofán tálalva. Mindenképp érdemes benézni!

+1 Kultúr Krimó

Mi is folyamatosan dolgozunk a youtube csatornánkon. Nézzétek meg eddigi részeinket, és fedezzétek fel a Kultúr Krimó mozgóképes változatát is! :)

Te melyik alternatív, nem szokványos youtube csatornát ajánlanád? Válaszodat hagyd kommentben!

Kövesd a Kultúr Krimót!

insta.png f.png twitter2.png icon_youtube.png


                                

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturkrimo.blog.hu/api/trackback/id/tr1912006256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

youtubelogo.png

Utolsó kommentek

Partnereink:

 

856-muveszetek-volgye-fesztival-kapolcson.png

207623_209851432376755_4525779_n.jpg

12719266_936268563088734_8598715003283575226_o.jpg

 

jatsz_ma_final_1080.png

Blog ajánló:

 pagebox3_0.png

 

 

 

süti beállítások módosítása