Kultúr Krimó

A művészet mindenhol ott van

DJ Bootsie Trio - Popof - Aldebaran Kompánia
A38

Mindenképpen el akartunk látogatni az A38-ra, ahol rengeteg egyedi és magas minőséget képviselő fellépők (mind a magyar és a nemzetközi porondról), valamint a fantasztikus helyszín és a remek lehetőségek által garantált mindenki számára a szórakozás. Remek alkalmat szolgáltatott az április 9. megrendezésre került programsorozat, amelynek keretében több fantasztikus előadó lépett fel!  

DJ Bootsie Trio

DJ Bootsie nem új a szakmában: már lassan húsz éve van a pályán és ez idő alatt megfordult a Zagar együttesben vagy a Firmával és Benskivel alapított Az Árral Szembenben is, de közreműködött Yonderboi első lemezében is. Stílusában markánsan keverednek az elektronikus, hip-hop, magyar népzene és jazz elemek, amik igazán egyedi stílust hoz létre. Igazán remek volt, hogy DJ Bootsie zenekarával lépett fel, hisz a szaxofon (Vázsonyi János) és a dob (Lázár Tibor) jelenléte új dimenziót adott az előadásnak. 

Popof

A francia technó egyik legnagyobb alakja, Popof is részt vett mindenki legnagyobb örömére az estén. Popof nem csak az ibizai klubbok egyik legnépszerűbb DJ-je, hanem számos remek mixet is neki köszönhetünk. Az érzelmes minimáltechnó amelyben többször is felbukkannak a deep house elemek, igen hamar közönségre találtak. Az előadás közel három órás volt, így mindenki teljes mértékben kiélvezhette a világszerte ismert DJ zenéjét. 

Fotó: Ságodi Szabolcs

Aldebaran Kompánia

Az Aldebaran Kompánia hosszú idők óta foglalkoznak flamencóval. Az előadás során igazán mély betekintést nyerhettünk a műfajba, külön öröm volt, hogy több nyelven is énekeltek. A hihetetlen zene mellett szinte egyenrangú súllyal keveredett az előadásba a flamencó mint tánc. Az est fényét csak emelte a hihetetlen kilátás, amelyben a duna lágyan ringó vize kalauzolta a műfaj kedvelőit egy másik, fantasztikus világba. 

***

DJ Bootsie facebook

Popof official

Aldebaran Kompánia honlap

Aldebaran Kompánia facebook

fb0.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturkrimo.blog.hu/api/trackback/id/tr788534312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

youtubelogo.png

Utolsó kommentek

Partnereink:

 

856-muveszetek-volgye-fesztival-kapolcson.png

207623_209851432376755_4525779_n.jpg

12719266_936268563088734_8598715003283575226_o.jpg

 

jatsz_ma_final_1080.png

Blog ajánló:

 pagebox3_0.png

 

 

 

süti beállítások módosítása