A street food forradalma mellett felütötte a fejét a minőségi kávék kora. Egyre többen mondanak igent a magas minőséget képviselő kávékra, sutba vetve ezzel az agyoncukrozott feketéket. A Tamp & Pull egy neves képviselője a professzionális kávézásnak!
Molnár Attila nemzetközi barista és csapata igen magasra helyezte a lécet. Több mint hatvan területről hozatják a kávészemeket, hogy azokat frissen elkészítve szolgálhassák fel a vendégeknek. A Tamp & Pullnál első a minőség; minden héten új szállítmány érkezik a kávéültetvényekről, amelyek csak a legtökéletesebb babokat adják ki a kezeik közül.
Nagyon fontos továbbá kihangsúlyozni, hogy a kávéház kizárólag Has Bean kávékkal foglalkozik, és a speciális kávéfőző gépnek a segítségével, (amely szinte egy igazi precíziós műszer, ezt használják a barista világbajnokságon is) mesteri tökéletességgel készítik el a különböző kávé specialitásokat.
A minőségi kávézás élményét akár otthon is átélhetjük, hála a Tamp & Pullnak, hisz a helyszínen minden eszközt beszerezhetünk, amely szükséges a professzionális kávé elkészítéséhez. De nem csak az eszközöket, hanem kávébabot is vásárolhatunk, amely egyenesen a termelőtől érkezik!
A Tamp & Pull a minőségi kávézás mekkája. Jelenleg Budapesten több helyen is üzemel kávézójuk, így szinte mindenkinek lehetősége adódik, hogy átélje a kávézás igazi élményét!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.