Kultúr Krimó

A művészet mindenhol ott van

,,Fotózás közben teljesen ki tudok kapcsolni a mindennapok nyomása alól" - Interjú Ságodi Szabolcsal

facebook_1.pngIdén 2 éves lett a Kultúr Krimó, és ezen alkalomból egy interjúsorozattal kedveskedünk nektek a héten. Az alanyok ezúttal mi vagyunk, maga a Krimó szerkesztősége! Kalandozzatok velünk a kulisszatitkok szövevényes ösvényein, és tekintsetek bepillantást a bloggerek izgalmas életébe!

Ságodi Szabolcs az egyik alapítója a Kultúr Krimónak. Fotósként számos projektnél jelen van, őt kérdeztük a Krimós életéről, és hogy mit is jelent számár a fotózás!

Milyen volt az elmúlt egy év a Krimónál?
Az egész Kultúr Krimó számomra a szórakozást és a kikapcsolódást jelenti és ez ebben az évben sem változott.

nevtelen.png

Ságodi Szabolcs


Megváltoztak a kihívások?
Egy év alatt rengeteg minden történik, mi is sokat változtunk valamint az új tagok is sok változást hoztak a Krimó életébe. Az visz előre ha mi magunknak keressük az új kihívásokat, és ebben nincsen hiány.

Melyik anyag készítése ragadt meg benned a legjobban az elmúlt évben?
Nekem az ide legemlékezetesebb mozzanatunk az aranypenna pályázat és annak a díjkiosztója. Régóta gondolkozunk azon, hogy eseményeket, programokat valósítsunk meg, és ez volt ennek az első, kézzel fogható eredménye.

Melyik a kedvenc saját képed?
Nem is kérdés, a Művészetek Völgyében, a Kaláka versudvarban készült kép.

_mg_7274.jpg
Mit jelent számodra a fotózás?
A fotózás számomra egy hobbi, ahol próbálok a profik tanácsai alapján haladni, mindig van hova fejlődni. Fotózás közben teljesen ki tudok kapcsolni a mindennapok nyomása alól, és csak arra koncentrálok, hogy minél jobb képeket készítsek.

Mit szeretsz jobban fotózni? Embereket, vagy tájakat vagy tárgyakat?
Ezt így nem lehet szétválasztani. Teljesen mindegy, hogy tárgyakról vagy emberekről készítek képet, a lényeg mindig az, hogy legyen mondanivalója és szöveg nélkül meséljen el egy történetet a fotó.

Számos különböző fajta programokat látogattok meg. Melyik a kedvenc műfajod?
Minden helyszínnek meg van a maga varázsa, és fotózás szempontjából mindegyik külön kihívást jelent. Nekem ami legjobban fekszik, azok a zenei programok és a színpadi előadások. Ilyenkor rengeteg érzelem szabadul fel mind az előadókban mind a látogatókban és egy-egy ilyen jól elkapott kattintás remek képeket tud eredményezni.

Milyen volt a Művészetek Völgye?
Ezen a fesztiválon már gyerekkorom óta részt veszek, és mindig is az igazi szabadságot és a felhőtlen szórakozást jelentette, és ez idén sem volt másképpen. Igaz felnőtt fejjel már máshogy éli meg az ember és itt is évről évre változnak a dolgok és a résztvevők de még mindig meg van az egyedi és sajátos hangulata a fesztiválnak, és ez leginkább annak köszönhető, hogy a fejlesztések mellet meg lehet találni a Völgy hagyományához tartozó helyszíneket is.

Mik a jövőbeli tervek?
Azt hiszem jó úton halad ez az egész projekt, szeretnék továbbra is részt venni benne és hasznos tagja lenni a csapatnak.

fb0.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturkrimo.blog.hu/api/trackback/id/tr3412873488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

youtubelogo.png

Utolsó kommentek

Partnereink:

 

856-muveszetek-volgye-fesztival-kapolcson.png

207623_209851432376755_4525779_n.jpg

12719266_936268563088734_8598715003283575226_o.jpg

 

jatsz_ma_final_1080.png

Blog ajánló:

 pagebox3_0.png

 

 

 

süti beállítások módosítása