Kultúr Krimó

A művészet mindenhol ott van

5+1 fellépő akitől eláll a lélegzeted
Everness

Hamarosan kezdődik az Everness fesztivál, ahol rengeteg jó program lesz. A széles kavalkádban szeretnénk Nektek öt előadót kiemelni, akiket mindenképp érdemes lesz megnézni!

1. ANNA RF

Az ANNA RF egy elektro-ethnic-reggea keverék, hihetetlen hangzás világgal. A nevük egyszerre magába foglalja a "tudom" és a "nem tudom" jelentéseit is. Ebben a zenében minden benne van, amiről az Everness szól, ha nem hiszed hallgasd meg a lenti számot!

2. Laár András

Laár András hihetetlen munkássága mellett, manapság nem csak a humoros oldaláról, de az elmélkedő énjéről is megismerkedhettük. A művész hosszú évek óta buddhista, és előadást fog tartani a fesztiválon Szex és buddhizmus címen. Ha valamit, hát ezt ne hagyd ki!

3. Mooji

Kétség kívül az Everness fesztivál egyik legjobban várt előadója maga Mooji, aki online fog bejelentkezni. A mester spirituális felébredése után, a világ minden tájáról érkező emberek hamarosan megközelítették őt, hogy egyszerűen csak üljenek jelenlétében, és kérdéseket tegyenek fel az Igazságkeresés kérdéseivel kapcsolatban. 

4. Deborah Sundahl

Deborah egyenesen Amerikából érkezik, hogy megossza tudását. Sokan tekintik őt úttörőnek, szakértőjének a női ejakulációnak és a G-pontnak. 

5. Palya Bea és zenekara

Palya Bea egy fantasztikus koncerttel fogja szórakoztatni idén is a fesztiválozókat. A Prima-díjas és kétszeres Artisjus-díjas énekesnő biztos mindenkit el fog varázsolni!

+1 Sebestyén Balázs, Vadon Jani

Az én spirituális utam c. előadást fog tartani Sebestyén Balázs, de Vadon Jani is fel fog tűnni Az ítélkezésről c. előadáson. Remek lehetőségek ezek, hogy a két hírességet egy új oldaláról is megismerjük...

Képtalálat a következőre: „Sebestyén Balázs, Vadon Jani”

További információk:

Everness honlap

Facebook Everness

fb0.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturkrimo.blog.hu/api/trackback/id/tr1312513875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

youtubelogo.png

Utolsó kommentek

Partnereink:

 

856-muveszetek-volgye-fesztival-kapolcson.png

207623_209851432376755_4525779_n.jpg

12719266_936268563088734_8598715003283575226_o.jpg

 

jatsz_ma_final_1080.png

Blog ajánló:

 pagebox3_0.png

 

 

 

süti beállítások módosítása